Vakantiewoning De Wielen

Trek er op uit

Vakantiewoning De Wielen is de perfecte uitvalsbasis in de Weerribben. Het ligt middenin de natuur is voorzien van alle gemakken.

Nationaal Park Weerribben-Wieden en dorpen

Ontdek het adembenemende Nationaal Park Weerribben-Wieden, een labyrint van water en groen. Dit grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa is een paradijs voor natuurliefhebbers. Verken pittoreske dorpjes zoals Giethoorn, Vollenhove, Dwarsgracht en Blokzijl, elk met hun eigen charme. In Ossenzijl vind je het bezoekerscentrum, de perfecte start voor je avontuur in de Weerribben-Wieden, met informatie en interactieve exposities over dit unieke gebied.

Staatsbosbeheer

Restaurants in de omgeving

Culinaire liefhebbers opgelet! In de omgeving van "De Wielen" vind je fantastische eetgelegenheden. Proef de lokale sfeer bij Restaurant Geertien, geniet van een heerlijke maaltijd bij Otterskooi, of ervaar de historische ambiance van Prins Mauritshuis in Blokzijl. Deze restaurants bieden niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de Weerribben-Wieden.

Fietsen en Varen

Verken de Weerribben-Wieden actief met fiets of boot. Fiets langs idyllische paden en ontdek verborgen hoekjes van het gebied. Op [Website met fiets- en vaarroutes] vind je diverse routes die je langs de mooiste plekjes leiden. Liever het water op? Huur een kano, fluisterboot of sloep en vaar door de kronkelende waterwegen. Ervaar de rust en schoonheid vanaf het water.

Uitjes en Activiteiten

"De Wielen" biedt toegang tot een scala aan activiteiten. Ga vissen in de vredige wateren, probeer suppen voor een unieke ervaring, of ontspan tijdens een kano- of zeiltocht. Voor een bijzondere ervaring, neem deel aan een rondvaart of bezoek een lokale palingrokerij. Deze activiteiten bieden voor ieder wat wils en maken je verblijf in de Weerribben-Wieden onvergetelijk.

De vakantiewoning wordt in eigen beheer verhuurd.
Huisdieren zijn niet toegestaan.